BİZ KİMİZ?
İstanbul’da geniş kapsamlı bir şekilde kırmızı et, piliç ve şarküteri ürünlerini toptan olarak sizlerle buluşturan Foret; her zaman yüzde yüz müşteri memnuniyetini hedeflemektedir. Hem Anadolu Yakasında hem de Avrupa Yakasında toptan olarak kırmızı et, piliç ve şarküteri ürünlerini sizlerle buluşturan firmamız; hijyen koşullarında üst seviyede dikkat etmektedir. Böylece üst seviyede bir hizmetin merkezinde yer almaktadır.
Foret sektöre yön verecek çalışmalara imza atarak; üst düzeyde bir çalışmanın içerisinde yer almaktadır. Özellikle kırmızı et, kuzu eti, piliç ve şarküteri alanında nitelikli bir hizmetin merkezinde yer alan Foret, her zaman yüzde yüz müşteri memnuniyetini önemsemektedir. Her zaman müşteri memnuniyetini önceleyen bir çalışma anlayışına sahip olan Foret, tam da aradığınız kalite standartlarındaki bir hizmetin adresi konumunda yer almaktadır.
VİZYONUMUZ
Foret yenilikçi bir vizyona sahip olduğu için ihtiyaçların karşılanmasına yönelik çözüm odaklı bir çalışmaya imzasını atmaktadır. Personel yapısı ve donanımsal yapısı itibariyle üst düzeyde bir faaliyetin merkezinde yer alan Foret; sektöre yön verecek bir potansiyele de sahiptir.
MİSYONUMUZ
Müşteri odaklı bir şekilde hizmet sunmayı kendisine misyon edinen Foret; geniş kapsamlı bir çalışma alanına sahiptir. Hizmet standartlarını daima en iyi ulaştırma noktasında alternatif çözüm önerileri sunan Foret, üst düzeyde bir çalışmaya imzasını atmaktadır. Toplumsal sorumluluk bininci içerisinde hareket eden Foret, müşteri dostu bir hizmetin de merkezinde yer almaktadır.

SERTİFİKALARIMIZ

 Lezzetin öyküsü
Etin mutfağı
Kesimhane
Fermente ürünler

Mutfağınıza giren ürünün, hangi koşullarda üretilip size nasıl ulaştığını biliyor musunuz? Biz bilmenizi istiyoruz.
Çiftliğimizde ürettiğimiz hiçbir ürün katkı maddesi içermez, önceliğimiz sizin sağlığınız. Doğal, lezzetli ve sağlıklı ürünlerin yetişmesinden kesimine, her aşamada tüm kurallara uyuyoruz.
Tüm süreçlerde ekibimizin titiz çalışması ve takibiyle, helal ve sertifikalı ürünleri sizler için üretiyoruz.
Siparişlerinizi operasyon merkezimizde paketleyip, 0 – 4°C soğutmalı filomuzla taptaze size ulaştırıyoruz.
Her adımda doğanın yanındayız, doğada %100 dönüşen paketlerle, siparişlerinizi hazırlıyoruz.

Trakya’daki üretim tesisimiz Türk Gıda Kodeksi yönetmeliği referans alınarak tasarlandı. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen denetlemelerin yanı sıra, özel laboratuvarlarda uygulanan testlerle, kalite standartlarının devamlılığını sağlıyoruz. Ekibimizde yer alan uzman veteriner hekimler ve gıda teknisyenleri nezaretindeki önceliğimiz daima sağlık.

Doğal besilerle beslediğimiz hayvanlarımız, kendi kesimhanemizde, İslami usullere uygun helal kesim teknikleriyle kesilmektedir. Kesimin işleminin ardından, gerekli tüm testler yapılıp, uzman veteriner hekim onay belgesiyle, dinlenmeye bırakılır. Hijyen kuralları esas alınarak işlenir ve soğuk zincir kriterlerine uyularak size ulaştırılır.
Dana, kuzu, tavuk, sakatat ürünleri, et şarküteri ve füme et çeşitleriyle, birbirinden farklı damak tatlarına hitap eden Sultanahmet Kasabı, kahvaltıdan akşam yemeğine, sofraların en lezzetli tadı…

Özel reçetemizle hazırladığımız ürünleri, baharat karışımlarıyla bir araya getirip, geleneksel yöntemlerle fermente ediyoruz. Isıl işlem görmeden, iklimlendirme odalarımızda kurutuyor, lezzetin en doğal halini sofralarınızla buluşturuyoruz.

ArabicEnglishGermanTurkish